Kan jeg opbevare trådløse øretelefoner i et opladningsetui, når de ikke bruges?

Trådløse øretelefoner er helt anderledes end traditionelle høretelefoner.De er designet til at komme med etui og til at blive i etuiet, selv når de er fuldt opladede, som beskytter dine øretelefoner mod at blive beskadiget, men de oplader også dine øretelefoner, men hvad nu hvis dine øretelefoner allerede er fuldt opladede?Vil du stadig beholde dine øretelefoner i etuiet, når de ikke bliver brugt?Næsten alletws trådløse øretelefonerhar lithium-ion-batterier, som er designet til at stoppe opladningen, når de er fuldt opladede.Batteriet vil naturligvis nedbrydes over tid, hvilket er helt fint, men ved at oplade hver gang, før det når under 20% opladning, øger du markant levetiden på dintws ægte trådløse øretelefoner' batteri.Så at efterlade dine trådløse øretelefoner i etuiet, når de ikke er i brug, er faktisk langt bedre for dine øretelefoners batteri sundt, det vil beskytte dine øretelefoner mod at blive udsat for ekstreme temperaturer, fugt eller endda støv.

Lad os se på, hvordan det at lade dine øretelefoner blive i etuiet faktisk kan forlænge dine øretelefoners levetid, samt nogle andre ting, du måske ikke vidste om din trådløse øretelefon.

øretelefon-6849119_1920

Kan du overoplade øretelefoner?

Overopladning af dine trådløse øretelefoner påvirker ikke enheden på nogen måde.Der var engang, hvor størstedelen af ​​alle elektroniske enheders batterier var nikkelbaserede, og disse batteriers levetid blev reduceret på grund af overopladning.Men da de fleste batterier nu er lithium-ion, påvirker overopladning dem ikke.

Kan du opbevare trådløse øretelefoner i etuiet, når de ikke er i brug?

Dette er kun af sikkerhedsmæssige årsager og intet andet.At opbevare dine trådløse øretelefoner i etuiet vil være mere godt end skadeligt.For det første, som nævnt ovenfor, kan lithium-ion-batterier ikke overoplades, næsten alle trådløse øretelefoner stopper med at oplade, når de når 100 % opladning og har en sivefunktion, der sænker opladningen fra 80 % til 100 % for at reducere overstimulering af batteriet.Så der er ingen grund til at bekymre sig om, at du overoplader dine øretelefoner, da opladningen stopper fuldstændigt, når den er fuld.

Hvis du slukker for dine øretelefoner, sparer du på batteriet?

belastningen på batteriet, når det ikke er i brug, og når strømmen er slukket er næsten den samme.Så hvis du slukker for dine øretelefoner, sparer du ikke ekstra batteri.Du kan oplade dem som de er, ingen grund til at gå igennem den ekstra indsats.

Hvorfor kan lithium-ion-batterier ikke overoplades?

Lithium-ion-batterier kan ikke overoplades, men de har et begrænset antal opladningscyklusser, indtil batteriet begynder at blive nedbrudt og skal udskiftes.Typisk har den omkring 300-500 opladningscyklusser.Når først dine øretelefoner når under 20 % af opladningen, er det en tabt opladningscyklus, så jo mere du lader dine trådløse øretelefoner falde til under 20 %, jo hurtigere nedbrydes batteriet.Batteriet vil naturligvis nedbrydes over tid, hvilket er helt fint, men ved at oplade det hver før det når under 20 % opladning, øger du i høj grad levetiden på dine trådløse øretelefoners batteri.Så at efterlade dine trådløse øretelefoner i etuiet, når de ikke er i brug, er faktisk langt batteri for dine øretelefoners batteri sundt.

Kan du oplade trådløse øretelefoner uden etui?

Nej, de fleste af de trådløse øretelefoner på markedet skal oplades gennem etuiet.Du vil være i stand til at oplade etuiet gennem en trådløs oplader, men ikke selve øretelefonerne.

Er det dårligt at lade opladningsetuiet oplade natten over?

Nej, ligesom dine øretelefoner selv, bruger opladningsetuiet også lithium-ion-batterier, som stopper med at oplade, når det når 100 % af opladningen.Så der er ingen grund til at bekymre sig om, at dine øretelefoner eller opladningsetui risikerer at blive overopladet.

Hvordan ved man, hvornår trådløse øretelefoner er fuldt opladede?

Opladningsetuiet blinker rødt, mens det er tilsluttet og oplader dine øretelefoner.Når den er fuldt opladet, holder lyset op med at blinke og forbliver konstant rødt.Normalt vil et fuldt opladet batteri tage omkring 2-3 timer afhængigt af øretelefonens batterikapacitet.Du kender måske denne gang fra dinproducenter af tws øretelefoner.

Opladning over hundrede procent vil beskadige batteriet?

opladeren afbryder strømmen, når batteriet når 100 %, så dette er ikke et problem.Men som tidligere nævnt belaster batteriet yderligere at holde opladningen fuld, hvilket reducerer dets levetid.Derfor er det bedst, hvis du kobler øretelefonerne fra opladeren, når de når hundrede procent.

Hvad kan beskadige dine trådløse øretelefoners batteri?

Først og fremmest forringes alle batterier over tid, men visse ting kan få dem til at forringes meget hurtigere.Disse er :

·Eksponering for ekstreme temperaturer

· Udsættelse for vand

· Udsættelse for kemikalier

Hvad er den gennemsnitlige batterilevetid?

Du bør vide og acceptere, at hvert batteri dør efter et stykke tid.Vi behandler stadig batterier som engangsbatterier, så producenterne har ingen grund til at øge batterilevetiden.Teknologien kan også være tilgængelig, men den er stadig ikke klar til kommerciel brug.

Selvfølgelig er tingene ikke så slemt.Den gennemsnitlige model har en batterilevetid på 2-4 år.Jeg taler ikke om billige modeller eller dyre modeller, modeller med en pris, som de fleste ville finde acceptabel.Brugere er tilfredse selv med 2 år, det er derfor, jeg sagde, at det er et spørgsmål om personlig præference.

Du må spørge dig selv, er der noget, jeg kan gøre?Som enhver anden enhed, du bruger, er vedligeholdelse måden at holde den i god stand så længe som muligt.Selvom du ikke får positive resultater, er det altid en god idé at holde dine øretelefoner i god form.

Hvordan forlænger du dine øretelefoners levetid?

Uanset hvor gode dine øretelefoner er, for at forlænge deres batterilevetid, er her flere forslag, du kan gøre for at sikre, at dine trådløse øretelefoner holder længere.

· Hav opladningsetuiet med dig, så du kan oplade det med det samme, hvis du er ved at løbe tør for opladning.Desuden hjælper dette dig med at opbevare dine øretelefoner sammen uden at miste dem.

· Opbevar ikke dine øretelefoner i lommen, det kan påvirke levetiden af ​​dine øretelefoner, opbevar dem sikkert i etuiet.

· Rengør øretelefonerne for at forhindre, at støv og andre partikler beskadiger dem.

· Regelmæssig rutineopladning

Hvordan øger man batterilevetiden?

Du skal følge nogle regler for at forlænge den elektriske enheds levetid, især for øretelefoner.At passe godt på dem er den samme procedure.Først og fremmest skal du oplade den helt, før du bruger den første gang, prøv ikke at placere den et sted, hvor du føler dig utilpas ved høj temperatur.Vil du venligst tilslutte dit ladekabel efter en fuld opladning?Prøv endelig at slukke for det, når du ikke bruger det.Jeg anbefaler dig stærkt for den bedste ydeevne tilsluttet dine etuier inden for 30% til 40% af opladningen for lithium-ion-batterier.For mere information kan du se dintws øretelefoner manual.

øretelefoner-5688291_1920

Finale

Der har du det, at efterlade dine trådløse øretelefoner i etuiet er helt fint.Faktisk er det faktisk bedre for dine øretelefoners batteri sundt.De trådløse øretelefoner kan nemt forlægges, så det anbefales at sætte dem sikkert i etuiet.Overopladning er ikke godt for nogen form for produkter, men trådløse øretelefoner stoppede automatisk med at oplade, når de er fuldt opladet, uanset om de er placeret i et etui eller ej.Så det er ok at lægge dine øretelefoner i etuiet, når de ikke er i brug.

Du kan måske også lide:


Indlægstid: 25. marts 2022