He aha ka hoʻohana ʻana o TWS?

Inā ua noʻonoʻo ʻoe i ke kūʻai ʻana i nā headphone uea ʻole a i ʻole nā ​​​​mea ʻōlelo, ua lohe ʻoeTWS(True Wireless Stereo) nā mea hana, a me ka ʻenehana TWS.Ma kēia pou, e haʻi mākou iā ʻoe he aha ia, pehea e hana ai, pehea e hoʻohana ai i nā polokalamu TWS, a he aha nā mea e pono ai lākou.
 
He aha ka ʻenehana TWS (truly wireless stereo)?
ʻIke paha ʻoe i ka mea nāna i hana i nā pepeiao ʻole ʻole maoli maoli?Ua hana ʻia nā pepeiao pepeiao uʻi ʻole mua loa e kahi hui Kepani i kapa ʻia ʻo Onkyo i ka makahiki 2015. Ua hana lākou i kā lākou hui mua a hoʻokuʻu iā ia i Kepakemapa 2015, ua kapa ʻia lākou ʻo "Onkyo W800BT".
 
E like me kona inoa, ua kapa ʻiaʻO Stereo Waea ʻole ʻoiaʻiʻo(TWS), a he hiʻona Bluetooth kū hoʻokahi ia e hiki ai iā ʻoe ke leʻaleʻa i ka maikaʻi o ka leo stereo maoli me ka hoʻohana ʻole ʻana i nā uwea a i ʻole nā ​​uea. Ke hana nei ʻo TWS penei: Hoʻohui ʻoe i kahi leo Bluetooth mua i kāu kumu leo ​​leo Bluetooth i hoʻohana ʻia. ʻO TWS, ma waho aʻe o ka hiki ke hoʻopili me ka mea haʻi'ōlelo a i ʻole ka pepeiao, hiki ke hoʻopili pū me kahi mea ʻekolu.
 
No ka hoʻomaopopo ʻana i ka ʻenehana stereo uea ʻole maoli, pono mākou e wehewehe iā ʻoe i nā huaʻōlelo "ʻoiaʻiʻo uʻi" a me "stereo" no ka mea ʻo ka hui ʻana o kēia mau ʻenehana ʻelua ua hopena i ka ʻenehana TWS.
 
ʻEkolu mau mea hoʻopili, kēlā me kēia me kāna hana ponoʻī:
 
Mea hoʻouna a me ka mea hoʻokani pila: ʻO ia ka mea maʻamau i ka atamai, ke kamepiula, a i ʻole ka papa a ʻo kāna hana ʻo ka hoʻouna ʻana i ka hōʻailona i ka hāmeʻa e hana hou i ke kani ma o Bluetooth.
Hāʻawi ʻo TWS i ka leo A2DP e hoʻouna ʻia ma waena o nā polokalamu TWS i hoʻokani ʻia ka leo ma ka sync ma nā mea ʻelua.
 
ʻO ka polokalamu TWS Master: ʻO ia ka mea e loaʻa ai ka hōʻailona a hoʻopuka hou iā ia i ka wā e hoʻouna aku ai i kahi hāmeʻa ʻekolu.
 
ʻO ka hāmeʻa TWS Slave: ʻO ia ka mea e loaʻa i ka hōʻailona mai ka polokalamu haku a hana hou.

E ʻōlelo maʻalahi, hiki ke hana kūʻokoʻa ka poʻe pepeiao hema a me ka ʻākau o nā pepeiao TWS me ka ʻole o kahi pili uwea.No laila, ʻoi aku ka nui o nā kelepona paʻalima e hoʻomaka nei e kāpae i ka jack headphone 3.5mm.
 
He aha nā pōmaikaʻi o nā pepeiao pepeiao ʻole TWS?
 
ʻO ka pōmaikaʻi o ka TWS ʻoiaʻiʻo uea Bluetooth earbuds ʻo ia ka mea e hoʻohana i kahi hoʻolālā uea ʻoiaʻiʻo, e hoʻopau loa i nā pilikia o ka wili uila, a hiki ke kākoʻo i nā mea kōkua leo, a me nā mea ʻē aʻe, ʻoi aku ka maʻalahi a me ka pāʻani.
 
Ka lōʻihi
ʻO ka lōʻihi kahi mea pono e nānā ʻia i ke kūʻai ʻana i kahi headset inā he uea a ʻaʻole paha. ʻO ka uea a me ka jack he wahi pilikia mau no nā pepeiao pepeiao. ʻAʻole pono e hoʻopili iā lākou no ka mea e moe wale ana lākou ma kou mau pepeiao i nā manawa a pau. ʻOiai ʻoe e mālama i kāu uila i ka wā e haʻalele ai lākou i kou kino, pono lākou e maikaʻi no ka manawa lōʻihi.
 
Nā mana
Kokoke i kēlā me kēia TWS earbud e mālama i ka mana hoʻopā ma o nā manamana lima. He maʻalahi ka mana paʻi e hiki ai iā ʻoe ke pāʻani / hoʻomaha i ke mele, loaʻa / hoʻopau i nā kelepona kelepona, a hoʻololi i ka leo, hoʻokuʻu i nā mea kōkua leo me hoʻokahi paʻi o kou manamana lima.


 
Maliʻa paha e hāʻule i waho
Inā ua huki ʻia kāu mau pepeiao i waho o kou poʻo i waenakonu o kahi hoʻomaʻamaʻa ikaika a i ʻole ke kamaʻilio kelepona animated no ka mea ua hoʻopaʻa ʻoe i ke kaula me kou manamana lima, a laila ua ʻike ʻoe i kekahi o nā pōmaikaʻi nui o nā earbuds wireless maoli.
 
No ka mea, ʻaʻole loaʻa nā uea uea ʻoiaʻiʻo-e like me ka inoa, ʻaʻole ʻoe e huki wale iā lākou i waho. , a ʻo kekahi kumu ʻē aʻe e noho mau ai nā pepeiao pepeiao uʻi ʻole.
 
ʻOiaʻiʻo, paʻa loa ka pono o kā mākou mau pepeiao e ālai kino ai i nā kani waho no ka hoʻokaʻawale ʻana i ka walaʻau passive maikaʻi loa i hiki iā ʻoe ke pume i nā pahu inā ʻoi aku ka nui o ka walaʻau hope.

Ola Batani Nui
ʻO nā pepeiao pepeiao Bluetooth maʻamau-ʻo ke ʻano i loaʻa kahi uea e hoʻopili ana i kekahi pepeiao i kekahi-pono e hoʻopili ʻia i ke kaula a hoʻopaʻa ʻia i kēlā me kēia 4-8 mau hola a i ʻole. Ua mākaukau ʻoe e hoʻopaʻa i kēia mau hihia no laila ʻaʻole pono ʻoe e hoʻopaʻa ʻia i ka pā e like me ka manawa.
ʻO Wellyp ma ke ʻano he bluetooth wireless earbuds china company, ʻo kā mākou mau pepeiao e hāʻawi i 20+ mau hola o ka hoʻolohe maʻemaʻe ʻole ma mua o ko lākou pono ʻana i kahi luna.A i ʻole, inā e lohi ana ʻoe a ʻike ʻoe ʻaʻole i hoʻopiha ʻia kāu mau pepeiao, hiki iā ʻoe ke hoʻopili iā lākou i loko o ka pahu no 10 mau minuke a loaʻa i kahi hola piha o ka hoʻolohe ʻana-he manawa kūpono wale nō e hoʻopau ai i kēlā hanana podcast hope loa i kāu huakaʻi kakahiaka. a i ʻole kaapuni hale haʻuki.


 
ʻAʻohe Kuʻekuʻe Hou
ʻO nā uwea, inā mālama pono ʻia, ʻaʻole e huikala. ʻO ka pilikia naʻe, ʻo nā uwea earbuds - ʻoi aku ka pōkole ma waena o nā uwea pepeiao ma nā mea i kapa ʻia ʻo "wireless" earbuds—he pōkole loa ʻaʻole hiki iā ʻoe ke uhi. maʻemaʻe lākou, ʻaʻohe mea pehea ʻoe e hoʻāʻo ai.
 
ʻAʻohe uea ʻole o nā pepeiao uʻi ʻole ma nā wahi ʻē aʻe—ʻaʻole ma hope o kou poʻo—no laila hiki iā ʻoe ke ola me ka ʻole.
 
Ke kumu
Eia kekahi, i ka nānā ʻana i nā pono a me nā pōʻino o nā headphone uila, pono ʻoe e noʻonoʻo e pili ana i kā lākou kumu. huahana ma mua o ke kūʻai ʻana.ʻO mākou ka bluetooth earbuds china producer, e ʻoluʻolu e nānā i kā mākou ʻaoʻao home no nā mea hou aʻe tws wireless earbuds a me nā mea pāʻani earbuds.No nā nīnau hou aʻe a i ʻole nā ​​manaʻo, pls e ʻoluʻolu e kelepona iā mākou.
 
Ke maʻa ʻoe iā lākou, ʻaʻole ʻoe e hoʻi hou i nā mana uea.

Makemake paha ʻoe:


Ka manawa hoʻouna: Mei-14-2022