Hiki iaʻu ke hoʻomaʻemaʻe i ka headphone jack me ka waiʻona

Poʻo poʻo ua like me ko makou kino i keia mau la.ʻO ke kamaʻilio ʻana, ka lohe ʻana i nā mele, ka nānā ʻana i nā headphone kahawai pūnaewele ka mea pono mākou e pono ai.ʻO kahi o ka mea pono e hoʻopili ai ke poʻo poʻo i kēlā wahi i kapa ʻia ʻo ka headphone jack.

Hiki i kēia mau ʻāpana kelepona ke lilo i mea liʻiliʻi liʻiliʻi, ʻoiai inā pono lākou i kahi hoʻomaʻemaʻe piha.hiki ke hoʻopili maʻalahi me ka lepo a me ka lepo i ka wā.He pilikia maʻamau ia i ka wā e hoʻopili ai ʻoe i kāu mau headphone, paʻa ke kani a static-y.Hiki ke kumu i ka lepo a i ʻole nā ​​ʻōpala ʻē aʻe i ka jack headphone.No laila, he aha nā ala palekana a maikaʻi loa e hoʻomaʻemaʻe ai i kāu jack headphone e hoʻihoʻi i kāu leo ​​leo i kona ʻano?He kanalua ka hapa nui o ka poʻe: Hiki iaʻu ke hoʻomaʻemaʻe i ke poʻo headphone me ka waiʻona?A i ʻole e hoʻomaʻemaʻe i ka jack me kahi Q-tip i hoʻomāmā ʻia i ka waiʻona?

ʻO ka mea pōmaikaʻi, ʻaʻole pono ʻoe e lilo i loea kelepona no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka jack headphone o kāu kelepona.Nui nā mea hana lima lima hiki iā ʻoe ke hoʻohana e hoʻomaʻemaʻe i kāu headphone jack i ka manawa pōkole!

Pehea wau e hoʻomaʻemaʻe pono ai i kahi headphone a i ʻole aux jack?ʻEkolu mau ʻano kumu nui o ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ke poʻo poʻo a i ʻole ka jack kōkua pono a me ka palekana: holoi ʻia i loko me kahi swab a me ka waiʻona, kāpī ʻia i loko o ka jack me ka ea paʻa, (inā ʻaʻohe ʻona a i ʻole ka ea paʻa) ka pulupulu maikai, a i ole i ka Pepa i uhiia.

earbuds

1-E hoʻomaʻemaʻe i kāu poʻo headphone me nā pulupulu a me ka waiʻona

I mea e hoʻomaʻemaʻe ai i ke poʻo poʻo poʻo me nā pulupulu pulupulu/q-tips, hiki iā ʻoe ke kūʻai i ka pulupulu pulupulu waiʻona a ua uhi ʻia kēlā me kēia lāʻau i ka waiʻona, a laila hoʻohana iā ia e holoi i nā wahi āpau o loko.Maikaʻi ka waiʻona no ka mea e mahuʻi koke ia a e pepehi i kekahi mea i loko o ka jack.

OLELO HOOLAHA!Hiki i ka hoʻohana pono ʻole ke hōʻino i ka hāmeʻa.

I kekahi manawa, hiki i ka hoʻokomo pinepine ʻana a me ka wehe ʻana i nā headphone i loko o ka jack hiki ke hoʻomaʻemaʻe iā ia.ʻAʻole hiki kēia i loko o ka jack, akā ke hui pū ʻia me ka ʻona waiʻona, hiki ke hana maikaʻi loa.E hōʻoia i ka pio ʻana o ka hāmeʻa ma mua o ka hoʻohana ʻana i ka wai ma kahi hāmeʻa.Hiki i ka hamo ʻana i ka waiʻona ke hiki ke ʻino i ka metala a pono e hoʻohana ʻole ʻia.E kau i ka waiʻona ma ka hope o kou mau poʻo poʻo ma ke kī (ʻAʻole e ninini ʻia i loko o ka lua poʻo poʻo).E holoi i ka jack me kahi kāwele maʻemaʻe a maloʻo ma mua o ka hoʻokomo ʻana.Hoʻokomo pinepine a wehe i kāu jack headphone mai ka hāmeʻa ma hope o ka maloʻo ʻana o ka waiʻona.

2)-Ea Komi   

Inā loaʻa iā ʻoe kahi lepo lepo ma ka home, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka lepo i kāu jack headphone.E kōkua ka ea kaomi iā ʻoe e wehe i ka lepo.ʻO kēia paha kekahi o nā ala maʻalahi e mālama ai i nā crevices i ka hapa nui o nā polokalamu.

E kau i kāu ea kaomi a waiho i hoʻokahi kenimika a i ʻole o ka hakahaka ma waena o ʻelua mai kāu jack headphone.E kuhikuhi i ka nozzle i kāu awa aux a hoʻokuʻu mālie i ka ea.

He mea maikaʻi loa ka lepo ea no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā lako ʻenehana, hāʻawi i ko lākou hiki ke hoʻokuke i ka lepo a me ka lepo mai nā wahi liʻiliʻi loa.Eia kekahi, hiki ke maʻalahi a maʻalahi ka loaʻa ʻana o ka lepo ea, a hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka lepo e hoʻoneʻe i ka lepo mai kāu jack leo.

PANAHANA!Mai hoʻokomo i ka nozzle duster i loko o kāu jack headphone.ʻO ka ea i loko o ka pahu ua paʻi ʻia i hiki ke wehe i ka lepo mai ka jack ma waho.Hiki ke hoʻopōʻino i kāu jack headphone i ka hoʻokomo ʻana i ka nozzle i loko o ka jack a me ka hoʻokuʻu ʻana i kēia ea, no laila e pale i ka hana ʻana i kēia.

3)-Palaki Interdental

Loaʻa maʻalahi nā pulupulu interdental i nā supermarkets a me nā hale kūʻai maʻalahi.Hiki iā ʻoe ke kiʻi i kēia mea maWellypinā ʻoe e kūʻai i nā pepeiao mai iā mākou.Maikaʻi nā bristles e wehe i ka lepo i loaʻa i loko o kāu awa aux.Hiki iā ʻoe ke hoʻomaʻemaʻe i nā bristles me ka ʻawaʻawa.E hōʻalo i ka pulu ʻana.Hoʻokomo pinepine i ka pulupulu i loko o ke poʻo poʻo poʻo a wili mālie e lawe i ka lepo a me ka lepo.

4)-E hoʻohana i ke ʻano o ka lipine a me ke kiʻi pepa 

*E kiʻi i kahi ʻāpana pepa a wehe a hiki i ka loaʻa ʻana o kahi laina kokoke pololei.

* E ʻōwili i ka ʻili pepa me ka lipine paʻa.E hoʻopaʻa i ka ʻaoʻao pili i waho.

*E hoʻokomo mālie i ka pahu pepa i hoʻopaʻa ʻia i loko o kāu jack headphone.

*E wili mālie i ka pahu pepa no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i kāu jack headphone.

ʻO kēia mau ʻano ʻehā no ka hōʻoia ʻana i ka maʻemaʻe o ka jack headphone ma kāu hāmeʻa e kōkua iā ʻoe e hana i ka mālama makahiki ma ka hāmeʻa.E hoʻomanaʻo e pono ʻoe e makaʻala a mālie e like me ka hiki, i mea e pale ai i ka pōʻino o ka uila.

He mea ʻoiaʻiʻo o ke ola ʻana e lilo nā poʻo headphone i lepo.ʻO ka pōmaikaʻi, ʻaʻole pono ʻoe e ʻae i kēia mau pilikia e hōʻino i kāu mau polokalamu.E hoʻohana i nā ʻanuʻu i luna e wehe i nā ʻōpala a hoʻomaʻemaʻe i ka lepo mai kāu jack headphone.

E nānā i kā mākou ʻoihana kūʻai nui houheadphonesmaanei!

Makemake paha ʻoe:


Ka manawa hoʻouna: Apr-13-2022