He aha ka ʻokoʻa ma waena o nā pepeiao uila a me nā pepeiao uila maoli |Wellyp

He aha ka ʻokoʻa ma waena o nā pepeiao uila a me nā pepeiao uila maoli

I kēia lā ke hoʻohālikelike nei mākou i ke kelepona a menā pepeiao pepeiao ʻole ʻoiaʻiʻo.ʻAʻole loaʻa i nā headphone "ʻoiaʻiʻo ueaʻole" kahi kaula a i ʻole ka mea hoʻohui ma waena o nā pepeiao.me kekahi o nā ʻenehana i loko o nā earbuds me nā ʻano headphone like ʻole ma waho.paʻakikī loa ka ʻike ʻana i ka mea i kūpono i kou pono no laila e hoʻokaʻawale mākou i kekahi o nā mea nui e kōkua iā ʻoe e hoʻoholo.

Ke lilo nei ka ʻenehana uila i mea maʻamau no nā headphone o kēlā me kēia lā a maʻalahi lākou a ʻaʻole lākou e ʻoki ʻia mai kou mau pepeiao a i ʻole snagged, ʻoiai ke hoʻohana ʻana i ka hapa nui o nā headphone kelepona hele mai me kahi koho ākea pololei i waho o ka pahu, no laila hiki iā ʻoe ke loaʻa. maikaʻi loa o nā ao ʻelua.

Ua hele lōʻihi ka ʻenehana Bluetooth i nā makahiki he 20 i hala iho nei, a hiki i ka Bluetooth V5 a i ʻole V5.1 ke hoʻokūkū ʻoluʻolu me kāna hoa uea no ka maikaʻi.

ʻO ka Bluetooth V5 a i ʻole V5.1 he 4 mau manawa ʻoi aku ka wikiwiki ma mua o ka mea i hana mua ʻia e ʻae iā ʻoe e hoʻohui i nā polokalamu ʻoi aku ka wikiwiki me ka hiki ʻana aku.

Nā ʻano o nā poʻo kelepona ʻole

E poina paha ʻoe i kēia akā aia nā headphone kelepona i ʻelua mau ʻāpana:

-Nā pepeiao pepeiao ʻole

-Earbuds uea ole maoli

Hoʻohana ʻia lākou a pau e ka pākaukau a hoʻohana i ka Bluetooth e hoʻopili ai i nā smartphones, laptops, nā mea pāʻani mele portable, a me nā mea hana ʻē aʻe.

E kali, aia kekahi ʻokoʻa?

Loaʻa i nā pepeiao ʻole ke kaula e hoʻopili ai i ka pepeiao hema a me ka ʻākau e noʻonoʻo iā lākou e like me ka lei me ka pepeiao ma kēlā me kēia kihi.

ʻO nā pepeiao pepeiao ʻole maoli e pili ana i nā pepeiao ʻaʻohe kaula e hoʻopili ai iā lākou i kekahi mea, koe naʻe paha e pili ana ka pahu i ka puka pā ma o ke kaula hoʻopaʻa.Loaʻa iā lākou kēlā me kēia earbud powered a hoʻohana i ka pahu lawe i hoʻokomo ʻia ma ke ʻano he charger e hāʻawi i ke ola pākaukau lōʻihi.

ʻO nā Earbuds Wireless a me True Wireless, ʻo wai ka mea kūpono no nā kau hoʻomaʻamaʻa?

 

ʻO nā Earbuds Wireless a me True Wireless, ʻo ia ka mea i kūpono no nā kau hoʻomaʻamaʻa

I ka hana ʻana, manaʻo wau ʻaʻole makemake ʻoe e alo i ka pilikia o nā uea.ʻAʻohe mea makemake e ʻeha i ka wā e kau ana ma luna o ka treadmill a i ʻole e hana i nā kau hāpai kaumaha.

Kōkua ʻo True Wireless Earbuds iā ʻoe i ka hana ʻana me ka hōʻoluʻolu maikaʻi loa ʻoiai ʻaʻole ʻoe i ka pilikia o nā uea a hiki iā ʻoe ke neʻe a puni ʻole.ʻO lākou ka hoʻonohonoho kūpono o nā mea mele inā makemake kekahi e hele i waho no nā hui jogging a makemake e hoʻomau i ka hoʻoikaika ʻana me ke mele.

Ua ʻoi aku ka maikaʻi o ke kani ʻana o nā pepeiao pepeiao ʻole ma mua o nā pepeiao pepeiao ʻole maoli?

ʻAʻole pono - i kēia mau lā, ʻoi aku ka maikaʻi o ke kani i nā mea hoʻokele i loko o kāu mau headphone a i ʻole nā ​​​​pepeiao ma mua o ka hoʻohana ʻana i ka ʻenehana uila a i ʻole ʻoiaʻiʻo.

Me nā holomua hou o ka ʻenehana Bluetooth e like me ka apt X HD, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻolohe ʻana i ka uila a me ka ʻoiaʻiʻo i nā manawa āpau;ʻoiaʻiʻo, e hoʻopaʻapaʻa ka poʻe hoʻomaʻemaʻe leo e hāʻawi mau nā headphone uea i ka maikaʻi leo maikaʻi.

ʻO kēia no ka mea, ma ke ʻano maʻamau, ua hoʻouna ʻia nā headphone uea i kahi mana i hoʻopaʻa ʻia o kāu mele mai kāu hāmeʻa i kāu headphone ma o kahi pūnaewele Bluetooth.Ua hoʻohaʻahaʻa kēia kaomi i ka hoʻonā ʻana o kāu mele, i kekahi manawa e hoʻoheheʻe ʻia ia i ke kani a me ke kikohoʻe.

ʻOiai hiki i nā mana hou loa o Bluetooth ke hoʻouna i nā leo hi-res me ke kelepona ʻole, pono ʻoe i kahi hāmeʻa a me nā headphone e kākoʻo ana i kēia mau codecs kiʻekiʻe e ʻike i nā pōmaikaʻi piha - inā ʻaʻole, ʻike ʻoe iā ʻoe iho e hoʻolohe ana i kahi mana paʻa o kāu mau kani.

Inā ʻoe e ʻimi nei i nā pepeiao TWS hi-res-compatible, e nānā i kā mākouNā pepeiao pepeiao TWSma kā mākou pūnaewele, e ʻike ʻoe i kekahi mau hiʻohiʻona i kūpono iā ʻoe.

He aha kāu e kūʻai ai?

E koho naʻauao ma waena o nā huahana Wireless a me True Wireless-

Lana ko mākou manaʻo e kōkua kēia blog iā ʻoe i ka hoʻoholo ʻana i ka ʻike ma waena o nā earbuds uʻi ʻole a me ka ʻole.He mea nui e ʻike mau ʻoe i nā huahana hou loa i loaʻa i ka mākeke a hoʻāʻo e loaʻa i nā makana maikaʻi loa.

Makemake paha ʻoe:


Ka manawa hoʻouna: Dec-29-2021