hva er de beste kablede gaming headsettene for pc

En kvalitetkablet spillhodesettkan gjøre en stor forskjell når du spiller spill og kan bidra til å sikre at disse lydproblemene ikke er en bekymring for deg.Debeste kablede pc-headsetgir skarp og klar lyd.

Enten du liker å bli fordypet i spillet med musikk eller lydeffekter, eller om du trenger å høre alle fiendens fottrinn for å vite hvor de er, kan det være litt av en oppgave å velge de riktige hodetelefonene for deg.Du bør se på den generelle byggekvaliteten, hvor komfortable de er, hvordan de høres ut, og om mikrofonen høres bra ut.Etter innkjøp kan vi ha en idé om de beste PC-spillhodesettene i

2022. Og topp 10 vil være som følger:

De beste PC-spillhodesettene 2022 - Topp 10

• Razer Kraken V3 X.

• Razer BlackShark V2.

• Astro A50.

• Razer Kraken V3 HyperSense.

• ASUS ROG Delta S.

• SteelSeries Arctis 7+

• Steelseries Arctis Pro med GameDAC. Et glimrende valg for brukere med stort budsjett.

• Corsair HS60 Haptic. Rumble in the jungle (print)

Som en av de profesjonelleprodusenter av spillhodesett,vi har samlet de bestekablede spillhodesettfra budsjett til premium.Nedenfor er våre anbefalinger for de beste headsettene å kjøpe for spill.

https://www.wellyp.com/over-ear-wired-headphones-with-mic-for-pc-surround-sound-7-1-reality-wellyp-product/

Engros spillhodesett med mikrofon for PC Over-Ear Surround Sound 7.1 Reality |Wellyp |WGH-V8

Produktfunksjoner

【Kompatibilitet med utstyr】

Dette kablede headsettet-spillet støtter stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner, PS4 og Xbox via 3,5 mm eller USB, som gir deg spillopplevelse fritt og komfortabelt.I tillegg kommer den med volumkontroll som kan kontrollere volumet, mikrofonen og bakgrunnsbelysningen direkte til spillhodesettet med ledning.

【Reality 7.1 Surround Sound】

Dette kablede surroundlydspillhodesettet er et avansert profesjonelt design utstyrt med en 50 mm driver for å levere 7.1 surroundlyd.Denne oppgraderte IC bidrar til å presentere utrolig simulert surroundlyd på en allsidig måte, for å høre den beste realitystemmen i spillverdenen din med denne kablede hodetelefonspillingen.

【Støyfjerningsmikrofon】

Mikrofonen for fjerning av støy optimaliserte spillchattenmiljøet, håndtert omgivelsesstøyen automatisk, og sendte tydelig stemme til hvert spillteammedlem.Den leveres med tette øreklokker, laget med hudvennligmykt materiale, justerbart hodebånd og pustende øreputer, alt for å være sikker på at de kan brukes sammen med de kablede gaming-hodetelefonene i lang tid.

【Dynamiske RGB-lys】

Unike RGB LED-lys er designet på dette kablede ps4-hodesettet med en mikrofon, rene og klare, automatisk skiftende farger forbedrer atmosfæren til spilling.Et PS4-headset med høy ytelse med kablet er perfekt for spilling.

https://www.wellyp.com/best-wired-gaming-headset-wellyp-product/

Best Wired Gaming Headset Factory |Wellyp |WGH-CLS100

Produktfunksjoner

【Super kult utseende】

Dette kablede pc-hodesettet er laget med et moderne design, justerbart hodebånd som passer for alle, det er en kablet hodetelefon med mikrofon for pc, spesielt perfekt for spill.

【Praktisk lydplassering】

Den store høyttaleren på det kablede PC-spillhodesettet gir rik stemme og gjenoppretter nøyaktig den korrekte stemmeeffekten for å låse posisjonen raskt når du spiller spill.

【Støyfjerningsmikrofon】

Dette kablede surroundlyd-spillehodesettet kommer med tette øreklokker, mikrofonen for fjerning av støy optimaliserte spillchatmiljøet, håndterte den omkringliggende støyen automatisk og brakte en tydelig stemme til hvert spillteammedlem.Med de kablede surroundlydhodetelefonene vil du føle deg som om du bare var der i spillet.

【Kompatibilitet med utstyr】

Kablet spillhodesett støtter stasjonære, bærbare, PS4 og Xbox via 3,5 mm eller USB, som gir deg spilling fritt og komfortabelt.

Bortsett fra å anbefale noen beste kablede spillhodesett for din referanse, viser vi også punktene nedenfor som forhåpentligvis kan hjelpe deg å vite mer og ta en enkel avgjørelse om det.

Hvilket PC-spillhodesett passer for deg?

Når du bestemmer deg for ditt nye PC-spillhodesett, er komfort og kvalitet nøkkelen – men du bør også vurdere om blokkering av miljøstøy og støyreduksjon på mikrofonen din er avgjørende for deg mens du spiller.

Hvordan valgte vi disse PC-spillhodesettene?

Det har en tendens til å være en baseline i kvalitet for inngangs-, mellom- og høynivå-headsetnivåer – og som du kan forestille deg, jo mer du bruker, desto mer sannsynlig vil du nyte en lyd- og komfortoppgradering.

Selv om noen spillere kan insistere på et førsteklasses merke som Sennheiser eller Razer, er ikke prispunktet den eneste faktoren: mange hodesett i inngangs- og mellomnivåene er komfortable og vil vare lenge uten å bruke en formue.

Vi har forsøkt å imøtekomme ulike budsjetter, samtidig som vi husker at noen hodesett er spesielt utviklet for å imøtekomme bestemte spillkonsoller og oppsett.

Hvordan vet jeg om et hodesett er bra?

Det er noen hovedfunksjoner du bør vurdere når du velger et hodesett -- og disse egenskapene vil vise deg om et hodesett er anstendig og egnet for deg.Det første elementet er lydkvaliteten: Er den krystallklar?Vil du ha ekstra bass?Er det et forsterkningsforsterkning, eller er det bare stereo?(Det bør også være mangel på knitring og tilbakemeldinger når du bruker både høyttalere og mikrofon.)

Du bør også vurdere byggekvaliteten til et hodesett: grunnleggende plastprodukter pleier å være de billigste, mens leverandører som bruker en kombinasjon av andre materialer, inkludert metaller, tre og lær, har en tendens til å være mer holdbare og vil vare lenger.

Til slutt er komfort nøkkelen.Hvis du skal ha på deg et headset i flere timer om gangen, kan det ikke legge press på ørene eller hodeskallen.

Den beste PC-enKina gaming headsetmarkedet er veldig fullt, og også prisene er svært konkurransedyktige blant produsenter og forhandlere.Wellyp, som et profesjonelt spillheadset fabrikkmed mer enn 18 års erfaring, gjør vi fortsatt vårt beste for å lage et best kablet spillhodesett med en akseptabel pris for markedet.Vi er spesialisert på OEM & ODM, også har vi gode erfaringer med å hjelpe våre kunder med å samarbeide med kjente merker enn å ha serier med spillhodetelefoner eller andre øretelefoner.Hvis du trenger noe fra dette produktutvalget, er det bare å sende oss en e-post eller ringe oss direkte.Vi er klare her for å være din pålitelige hodesettgrossistfabrikk.

Du kommer kanskje også til å like:


Innleggstid: 15. juli-2022