Produk

EarbudsProdusén, pabrik di Cina

Kalayan ngembangkeun sareng aplikasi tina kasatiaan luhur, saluran dual stereo, réduksi bising sareng téknologi sanés, produksi sareng nilai kaluaran headphone nirkabel dina dua taun katukang aya dina tren pertumbuhan anu luhur, khususna tren telepon sélulér anu luhur. kalawan headphone nirkabel, nu geus spurred ngembangkeun étaEarbuds TWSpasar.

Kiwari, nuEarbuds TWSdi pasar bisa utamana dibagi kana pabrik ponsel dibuka brand sorangan TWS earbuds na TWS headphone dibuka ku pabrik aksésori pihak-katilu atawaprodusén earbud.

Wellypsalaku profésionalProdusén earbuds TWS sareng perusahaan supplier di Cina, Urang bisa nyadiakeun profésional, réduksi Noise, High Kasatiaan jeung sarat tinggi sejenna Bluetooth nirkabelKustomisasi earbuds TWSjeung ngolah.Urangearbudsboga sanggup konektipitas open-cover, audio kualitas luhur, rojongan pikeun aksés gancang ka Siri, switching mulus tur leuwih, sarta umur batre kuat.Henteu ngan ukur chip Pangurangan Noise pangsaéna tiasa aktip ngabatalkeun bising headset Bluetooth nirkabel, tapi ogé ngadukung kesang sareng tahan cai, earbuds silikon pilihan.sareng TWS Earphone Smart Connection, Kualitas Sora HD, Kontrol Sora Sora, Pamakéan anu teu masuk akal.

Salaku tambahan, para ahli sareng staf earbuds bluetooth nirkabel TWS profésional kami tiasa nyayogikeun anu pangsaénajasa OEM & ODM.Kami tanggung jawab kualitas produk anu urang rancang sareng kapuasan anjeun mangrupikeun tujuan pamungkas urang.wilujeng sumping ngahubungan kami sarta babagi proyék anjeun kalawan kami disales5@wellyp.comsarta kami di dieu pikeun mantuan!

Jadi buru meunangearbuds custom pangalusnati Wellypaudio.