Produktet

Kufjet e veshitProdhuesi, fabrika në Kinë

Me zhvillimin dhe aplikimin e teknologjive të besueshmërisë së lartë, stereo me dy kanale, reduktimit të zhurmës dhe teknologjive të tjera, prodhimi dhe vlera e prodhimit të kufjeve me valë në dy vitet e fundit është në një trend të lartë rritjeje, veçanërisht trendi i telefonave celularë të nivelit të lartë. me kufje me valë, gjë që ka nxitur zhvillimin eKufjet TWStregu.

Aktualisht,Kufjet TWSnë treg mund të ndahet kryesisht në prodhuesit e telefonave celularë që kanë lançuar kufjet e tyre të markës TWS dhe kufjet TWS të lançuara nga prodhues të palëve të treta të aksesorëve oseprodhuesit e kufjeve.

Wellypsi profesionistKompania prodhuese dhe furnizuese e kufjeve TWS në Kinë, ne mund të ofrojmë profesionale, reduktim zhurme, besnikëri të lartë dhe kërkesa të tjera të larta të Bluetooth-it me valëPersonalizimi i kufjeve TWSdhe përpunimi.Jonëkufje kufjeshka aftë për lidhje me kapakë të hapur, audio me cilësi të lartë, mbështetje për qasje të shpejtë në Siri, ndërrim pa probleme dhe më shumë, dhe një jetëgjatësi të fuqishme baterie.Jo vetëm çipi më i mirë i reduktimit të zhurmës mund të anulojë në mënyrë aktive kufjet Bluetooth me valë, por gjithashtu mbështet rezistencën ndaj djersës dhe ujit, kufjet opsionale silikoni.dhe Lidhja inteligjente e kufjeve TWS, Cilësia e tingullit HD, Kontrolli i zërit, Veshja pa kuptim.

Përveç kësaj, ekspertët dhe stafi ynë i kufjeve me Bluetooth pa tel TWS mund të ofrojnë më të mirënShërbimi OEM & ODM.Ne jemi përgjegjës për cilësinë e produkteve që prodhojmë dhe kënaqësia juaj është qëllimi ynë përfundimtar.Mirë se vini të na kontaktoni dhe të ndani projektet tuaja me ne nësales5@wellyp.comdhe ne jemi këtu për të ndihmuar!

Ndaj nxitoni dhe merrnikufjet më të mira të personalizuaranga Wellypaudio.