Hoʻololi nā pepeiao pepeiao TWS i ka ʻōlelo |Wellyp

Loaʻa iā ʻoe kahi kūlana āu i kūʻai ai i kahi houNā pepeiao pepeiao TWSa hauʻoli nui ʻoe e hoʻomaka e hoʻohana iā lākou.Akā ʻike ʻoe i kahi pilikia liʻiliʻi - ke hoʻā ʻoe, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻomaopopo i kahi huaʻōlelo ʻo ka ʻōnaehana (e haʻi i ka "English" a i ʻole "Chinese") ke haʻi nei iā ʻoe.

Mao hopohopo!ʻAʻole pono ʻoe e aʻo i ka ʻōlelo ʻē aʻe no ka hoʻonohonoho ʻana i kāu mau pepeiao TWS.ʻO Welly kekahi o nā mea hana pepeiao uea, makemake e kaʻana like me ʻoe pehea e hoʻololi ai i ka ʻōlelo ke hoʻohana ʻoe i kāu mau pepeiao TWS.

No ka hoʻololi ʻana i ka ʻōlelo mai ka ʻōlelo Pelekania i ka Pākē / Pākē i ka ʻōlelo Pelekania a i ʻole ka ʻōlelo ʻē aʻe e pili ana i ka ʻōlelo āu e hoʻohana nei a pehea e hoʻonohonoho hou ai i kāu mau pepeiao TWS.

ʻO ka maʻamau, hiki iā ʻoe ke aʻo pehea e hoʻololi ai i ka ʻōlelo ma TWS earbuds a hana ʻoe iā ʻoe iho mai nā ʻōlelo aʻoaʻo o ka hale hana pepeiao TWS, ʻo ia ka ʻōlelo aʻo e hōʻike i nā ʻanuʻu, ʻaʻohe mea āu i kūʻai ai i kāu TWS earbuds ma ka ʻāina i hana ʻia ai. , ʻo wai ka hui e kū nei ma hope o lākou a i ʻole ma ka ʻōlelo hea ʻoe e aloha ʻia ai ke hoʻā ʻoe iā lākou.E hahai wale i nā ʻanuʻu mai ke aʻo ʻana ua maikaʻi, akā e ʻoluʻolu e hoʻomanaʻo i ka mālama pono ʻana i ke aʻo ʻana.

Hiki iaʻu ke hoʻololi i ka ʻōlelo o TWS earbuds me ka ʻole o nā ʻōlelo aʻoaʻo o ka hale hana pepeiao TWS?

ʻAe, inā ʻike ʻoe i nā ʻōlelo aʻoaʻo a nā mea hana TWS earbuds a ʻaʻole maopopo i ka hoʻololi ʻana i ka ʻōlelo o nā earbuds TWS, eia mākou e makemake e kaʻana i kahi alakaʻi hana maʻalahi no ʻoe, maʻalahi loa, e ʻoluʻolu e hahai i nā ʻanuʻu e hoʻololi i ka ʻōlelo o kāu mau pepeiao TWS i kēia manawa:

Hoʻololi ʻia ka ʻōlelo Pelekania i ka Pākē

KaʻAnuʻu Hana 1: E hōʻoia i ka lawa o ka mana o kāu mau pepeiao TWS, a laila hoʻā

KaʻAnuʻu Hana 2: Wehe i ka TWS earbuds mai ke kahua hoʻonaʻauao a mālama pono i kou pepeiao.

KaʻAnuʻu Hana 3: E hōʻoia i ka bluetooth mea ma kou kelepona ua pio.

KaʻAnuʻu Hana 4: E kaomi i kekahi ʻaoʻao o nā pepeiao a lohe ʻoe i ka beep.

KaʻAnuʻu Hana 5: E hoʻopā i ka papa hoʻopā no 6 mau manawa a e ʻōlelo ʻia ʻo "Chinese", ʻo ia hoʻi ua hoʻololi maikaʻi ʻoe i ka ʻōlelo i ka Haina.

Hoʻololi nā pepeiao pepeiao TWS i ka ʻōlelo

Pehea e hoʻololi ai i ka ʻōlelo Pelekania?E hoʻomau i kēia mau ʻanuʻu:

KaʻAnuʻu Hana 1: E kaomi a paʻa i nā pepeiao ʻelua a e ʻōlelo ʻia "关机"(pani ʻia)

KaʻAnuʻu Hana 2: E kaomi a paʻa i nā pepeiao pepeiao ʻelua e hoʻā.

KaʻAnuʻu Hana 3: E kaomi i kekahi ʻaoʻao o nā pepeiao a lohe hou ʻoe i ka "beep".

KaʻAnuʻu Hana 4: E hoʻopā i ka pā paʻi no nā manawa 6 a e ʻōlelo ʻo ia "English", ʻo ia hoʻi ua hoʻololi ʻoe i ka ʻōlelo i ka ʻōlelo Kina.

Ua aʻo mua anei ʻoe i ka hoʻololi ʻana i ka ʻōlelo TWS earbuds me ka ʻole o ke aʻo ʻana o nā mea hana pepeiao uila?

E ʻoluʻolu, e ʻoluʻolu ma nā pepeiao pepeiao TWS ma kāu kelepona paʻa a hoʻopaʻa iā lākou no ke kauoha ʻana i kāu mele, lima manuahi e kelepona i kēia manawa.

ʻAʻole maopopo pehea e hoʻololi ai i ka ʻōlelo me kāu mau pepeiao TWS?nā mea hana pepeiao pepeiao ʻole, hiki iā ʻoe ke hoʻololi i ka ʻōlelo i kēlā me kēia manawa ma nā wahi āpau.

Makemake paha ʻoe:


Ka manawa hoʻouna: Dec-29-2021