Hvorfor fungerer ikke de kablede hodetelefonene mine?

Mange liker å høre på musikk påkablede hodetelefonermens de jobber, fordi det stopper praten i hodet og hjelper dem med å fokusere på oppgaven.Det setter dem også i et avslappet humør slik at de ikke blir stresset over tid og tidsfrister, og forbedrer produktiviteten deres totalt.

Men noen ganger vil du oppdage at de kablede hodetelefonene dine slutter å fungere midt i en sang, noen ganger får du veldig dårlig humør.

kablede hodetelefoner

Hvorfor fungerer ikke de kablede hodetelefonene mine?

Uansett hva slags kablede hodetelefoner du eier, er det imidlertid tider når noen kablede hodetelefoner slutter å fungere.

Det er noen enkle grunner til at kablede hodetelefoner ikke fungerer, og vi kan finne en enkel måte å hjelpe oss med å finne ut av problemet selv først.

Vennligst behold følgende liste over enkle grunner for referanse, de kan hjelpe deg å sjekke de enkle årsakene med kablede hodetelefoner:

1- For å sjekke problemet med kablet hodetelefonkabel.

En vanlig årsak til problemer med kablede hodetelefoner er en skadet lydkabel.For å sjekke om kabelen er skadet, sett på hodetelefonene, spill av lyd fra den foretrukne kilden og bøy kabelen forsiktig med to centimeters mellomrom fra den ene enden til den andre. Hvis du kort hører statisk elektrisitet eller lydkilden komme gjennom, kabelen har blitt skadet på det tidspunktet og bør skiftes ut.

Eller hvis du kan høre litt lyd gjennom de kablede hodetelefonene dine, gå videre for å sjekke pluggen.Prøv å trykke på pluggen.Hvis du bare kan høre lyd når du skyver eller manipulerer pluggen på de kablede hodetelefonene, vennligst sjekk om det er problemet med lydkontakten

2- Sjekk lydkontakten.

Den kablede hodetelefonkontakten på den bærbare datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen kan være ødelagt.For å se om du har en ødelagt lydkontakt, prøv flere triks, for eksempel å rengjøre lydkontakten (Rengjør datamaskinens hodetelefonkontakt. Støv, lo og smuss kan blokkere forbindelsen mellom kontakten og hodetelefonene. Se etter dette og rengjør kontakten bruk en bomullspinne fuktet med litt rødsprit for å få ut lo og støv, eller bruk en boks med trykkluft hvis du har en i nærheten. Plugg inn hodetelefonene igjen og se om de fungerer).

3,5 mm jekk

eller bruke forskjellige hodetelefoner eller øretelefoner.

Koble et annet sett med fungerende hodetelefoner til det foretrukne lydelementet ditt (noe som: datamaskinens hodetelefonkontakt) og lytt etter tilbakemelding;hvis du legger merke til at du heller ikke mottar noen lyd via det andre settet med hodetelefoner, kan lydelementets hodetelefoninngang være problemet.

Du kan bekrefte dette ved å koble hodetelefonene til en annen inngang og lytte etter lyd der.

3- Sjekk hodetelefonene på en annen enhet.

Hvis det er mulig, kan du bruke hodetelefonene med en annen lydkilde for å se om hodetelefonene fungerer eller ikke.

Prøv andre hodetelefoner eller øretelefoner på samme enhet for å se om det er et problem på enheten din. På denne måten kan du finne ut hvor problemet er.Hvis du støter på det samme problemet, kan problemet være med enheten du kobler til og ikke hodetelefonene.

4- Oppdater datamaskinens system.

For å sjekke om systemet i datamaskinen din er for lavt til kompatibilitet, oppdaterte operativsystemet for datamaskinen eller enheten.Installering av den nyeste OS-oppdateringen på enheten din kan forbedre kompatibiliteten med et bredt spekter av tilbehør, inkludert hodetelefoner.

5- Start datamaskinen, smarttelefonen eller nettbrettet på nytt.

Hvis du oppdager at hodetelefonene dine slutter å fungere midt i en sang, kan du prøve å starte datamaskinen, smarttelefonen eller nettbrettet på nytt, og deretter prøve igjen de kablede hodetelefonene.en omstart kan fikse en rekke tekniske problemer, inkludert de som er forbundet med hodetelefoner som ikke fungerer.

6- Skru opp volumet.

Hvis du ikke hører noe fra de kablede hodetelefonene dine, kan det være at du ved et uhell skrudde ned volumet eller dempet hodetelefonene.

I dette tilfellet kan du skru opp volumet via hodetelefonenes innebygde volumknapper (hvis de har disse knappene).Sjekk deretter volumet på datamaskinen, smarttelefonen eller nettbrettet.

图片1

Hvorfor fungerer ikke de kablede hodetelefonene mine?

Ta vare på løsningene ovenfor og finn problemene selv, for så å vurdere om du trenger å bytte ut kablede hodetelefoner.

Du kommer kanskje også til å like:


Innleggstid: 14. mars 2022