Headsét kaulinan kabel

Wellyp kabelheadset kaulinan, Desain nyaman jeung mic fléksibel pikeun pangaluyuan cocog, spons Pad on spiker pikeun panangtayungan ceuli, lampu RGB dinamis otomatis ngarobah kelir ningkatkeun éta atmosfir kaulinan.Headset kaulinan china anu hargana tinggi cocog pikeun kaulinan.

Wellypearphone kabelkaulinan hadir kalawan spiker kualitas luhur kalawan 7.1 sora stereo Sakuliling.Mikropon panyabutan bising ngajadikeun sora bersih dina sagala rupa cara, ku kituna ngadangu kanyataan pangalusna di dunya kaulinan Anjeun.

Headset pc kabel Wellyp henteu nganggo tangan, sareng kasaluyuan alat pikeun ngadukung desktop, laptop, PS4 sareng anu sanésna.Kalawan léngkah basajan pikeun nyambungkeun.Pamaké gaduh pilihan pikeun gaduh konektor port 3.5mm atanapi versi USB produk ieu.

Wellyp -- salah sahiji profésionalprodusén headset kaulinandi Cina nawarkeun layanan hiji-eureun jeung produk mumpuni premium.Nu meuli bisa ngarasakeun memorable pangalaman sanggeus-jualan.Ngandelkeun produk merenah china kaulinan headset onwww.wellypaudio.comjeung ningkatkeun kaluaran gawé.