Headset Gaming Kabel

Kabel Wellypheadset gaming, desain nyaman karo mic fleksibel kanggo pangaturan cocok, spons pad ing speaker kanggo pangayoman gendang telinga, lampu RGB dinamis kanthi otomatis ngganti werna nambah sing atmosfer game.Headset game china kanthi biaya dhuwur cocog kanggo dolanan.

Wellypearphone kabelgame nerangake karo speaker kualitas dhuwur karo 7,1 swara stereo surround.Mikropon mbusak gangguan nggawe swara resik kanthi cara kabeh, supaya bisa ngrungokake kasunyatan sing paling apik ing jagad game sampeyan.

Headset pc kabel Wellyp gratis tangan, kanthi kompatibilitas peralatan kanggo ndhukung desktop, laptop, PS4 lan liya-liyane.Kanthi langkah-langkah prasaja kanggo nyambungake.Pangguna duwe opsi kanggo duwe konektor port 3.5mm utawa versi USB saka produk kasebut.

Wellyp - salah siji saka profesionalprodusen headset gaminging China nawakake layanan siji-mandeg lan produk qualified premium.Sing tuku bisa nikmati pengalaman sawise adol sing ora bisa dilalekake.Gumantung ing produk trep china headset game ingwww.wellypaudio.comlan nambah output karya.