Earbuds Custom - OEM / ODM

Apa sing bisa ditindakake Wellyp kanggo sampeyan?

Nggolek luwih akeh pilihan kanggo nambah kategori sing bisa dipakai ing toko sampeyan?

Nggolek earset trendi kanggo promosi merek / slogan sampeyan?

Nggawe gaya earphone pribadi kanggo ngirim identifikasi sampeyan dhewe?

Fungsi liyane karo earphone murah saka China?

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
https://www.wellypaudio.com/custom-gaming-headset/

China Custom TWS & Gaming Earbuds Supplier

Ningkatake pengaruh merek sampeyan kanthi earbud khusus grosir saka sing paling apikheadset khususpabrik grosir.Kanggo entuk ngasilake paling optimal kanggo investasi kampanye pemasaran, sampeyan butuh produk bermerek fungsional sing nawakake daya tarik promosi sing terus-terusan nalika migunani kanggo klien ing saben dinane.Wellyp minangka rating paling dhuwurearbuds khususSupplier sing bisa nyedhiyakake macem-macem opsi nalika nemokake headset khusus sing cocog karo kabutuhan pelanggan lan bisnis sampeyan.

Carane Nggawe Brand Earbuds

Nggawe merek headphone kalebu nindakake riset pasar, ngembangake rencana bisnis, nemtokake jeneng merek lan gambar, ngasilake prototipe, manufaktur, pengujian lan sertifikasi, pemasaran lan penjualan, lan pungkasane ngluncurake merek kasebut.Mulane, milih sing berpengalaman lan trampilprodusen earbudbisa njamin output terus-terusan saka earbuds kualitas dhuwur.

Kajaba iku, bahan sing digunakake ing produksi headphone penting kanggo njamin kualitas swara lan kenyamanan.Bahan umum kalebu plastik, logam, silikon, busa, lan liya-liyane, lan pilihan tartamtu bakal gumantung ing posisi merek lan karakteristik produk.Kanggo fitur khusus lan syarat kinerja tartamtu, kayata waterproofing lan nyuda gangguan, bahan lan teknologi khusus bisa uga dibutuhake kanggo entuk.Yen sampeyan arep miwiti merek earphone dhewe lan ora ngerti carane miwiti merek earbuds, sampeyan kudu ngerti.

Nemtokake Penampilan Merk Earbud Panjenengan

Nemtokake tampilan merek earbud sampeyan dhewe kudu nimbang macem-macem faktor, kalebu target pamirsa merek, kapribaden merek, lan proposisi nilai merek.Ing ngisor iki sawetara langkah kanggo mbantu sampeyan nemtokake tampilan merek earbud:

1. Gambar Brand

1. Gambar merek:Pisanan, nemtokake apa citra merek sampeyan, kayata fashion, olahraga, high-end, lan liya-liyane. Iki bakal mbantu sampeyan nemtokake gaya sakabehe desain headphone.

2. Riset pasar lan target pamirsa

Sadurunge miwiti nggawe merek, penting kanggo ngerti pasar lan target pamirsa sing sampeyan gunakake. Sampeyan kudu ngenali ukuran pasar, pesaing, kisaran rega, panjaluk lan preferensi konsumen, lan liya-liyane.Kanthi riset pasar lan kompetisi, sampeyan bisa ngenali titik diferensiasi kanggo netepake pijakan sampeyan ing pasar.

Penting kanggo ngerti target pamirsa uga.Sampeyan kudu ngenali umur, jender, penghasilan, kapentingan, prilaku, lan sipat liyane kanggo nemtokake cara kanggo pasar produk lan mesthekake yen merek lan produk sampeyan bisa narik kawigaten.

3. Konsep Desain:

3. Konsep Desain:Sampeyan kudu nimbang konsep desain merek sampeyan.Contone, sampeyan bisa uga pengin tampilan headphone duwe unsur kayata kesederhanaan, inovasi, lan teknologi.

4. Pilihan Bahan:

4. Pilihan Bahan:Milih materi sing bener iku penting kanggo nemtokake tampilan headphone.Sampeyan kudu milih bahan berkualitas tinggi kanggo mesthekake tampilan headphone apik lan awet.Contone, sampeyan bisa milih bahan logam, keramik, utawa komposit.

5. Pilihan Warna:

5. Pilihan Warna:Sampeyan kudu milih warna sing cocog sing cocog karo gambar merek lan konsep desain, kayata ireng, putih, emas, perak, biru, lsp. cocog werna iku coordDecide ing wangun lan ukuran: Wangun lan ukuran earbuds penting kanggo katon lan fungsi.Coba ergonomik lan sepira pas karo kuping nalika milih desain.

6. Coba kemasan lan merek:

6. Coba kemasan lan merek:Kemasan earbud sampeyan uga bisa nduwe peran penting ing penampilane.Coba kepiye carane sampeyan pengin menehi merek produk lan kemasan apa sing paling menarik kanggo target pamirsa.

7. Entuk tanggapan:

7. Entuk tanggapan:Pungkasan, entuk umpan balik saka target pamirsa lan nggawe pangaturan kanggo desain earbud adhedhasar pilihane.

8. Rincian Penanganan:

8. Rincian Penanganan:Nangani rinci penting kanggo desain tampilan headphone.Sampeyan kudu kasebut kanthi teliti, nimbang saben rinci, kayata materi lan werna saka kabel headphone, desain lan materi saka plug headphone, etc. Sampeyan kudu mesthekake yen saben rinci bisa nggambarake gambar merek lan konsep.

9. Praktis:

9. Praktis:Pungkasan, sampeyan uga kudu nimbang kepraktisan headphone, kayata kenyamanan, kesesuaian kanggo macem-macem bentuk kuping, portabilitas, lan liya-liyane. Iki bakal mbantu sampeyan ngrancang headphone sing apik lan praktis.

Kanthi nimbang faktor kasebut, sampeyan bisa nggawe merek earbud sing ora mung katon apik nanging uga narik kawigaten para pamirsa target lan nggambarake kapribaden merek lan proposisi nilai.

Kita OEM/ODM Kaluwihan

Wellyp minangka produsen profesional lan eksportir earbuds TWS, earset game lan headphone ANC wiwit taun 2004. Dumunung ing kutha Huizhou, tetanggan Hongkong lan Shenzhen, wilayah manufaktur kanthi rantai pasokan dhukungan sing ora ana tandhingane ing industri elektronik, kita nindakake tugas kanthi luwih efektif tinimbang ing bagean liyane saka China.

Pisanan, Wellyp salesteam nanggapi kanthi efisien kanggo pitakon sampeyan wiwit wiwitan. Kanthi luwih saka 15 taun bisnis, staf kita wis akeh pengalaman ngerti lan nyukupi panjaluk pelanggan, kita nuduhake kawruh babagan carane nggawe earphone nyata sing disenengi para klien.Utamane, kita wis sukses nggawe macem-macem merek lan ide sing disesuaikan kanthi model earphone eksklusif sajrone 10 taun kepungkur, sing ngidini kita ngerti pelanggan potensial kanthi cara sing jero.

Kapindho, bengkel ngecor lan pabrik perakitan kita njamin kita bisa ngontrol akurasi lan pengerjaan cetakan sing luwih apik.Insinyur kita nyunting bagean virtual template earphone nganggo 3D Max.Sawise disetujoni tata letak, salah sawijining mesin spark EDM kanggo alat, mesin CNC, mesin cetakan injeksi siap nggawe prototipe kanthi fungsi nyata minangka conto praproduksi sing bakal ditindakake ing produksi massal.

Teka sabanjure, kita ngirim conto prototipe menyang pabrik percetakan sing dikontrak kanggo nindakake semprotan warna lan percetakan merek / slogan sing disesuaikan.Printing beda ditrapake kanggo pangolahan printing beda, utawa tundhuk panjaluk pelanggan '---yaiku gatel (ukir laser), printing pad, printing layar sutra, printing offset, utawa printing UV opsional.

Paling ora, pengawasan kualitas sing diatur lan tes penuaan baterei / elektronik kudu ditindakake sadurunge ngemas lan ngirim.Saben potongan pesenan sing sampeyan tampa kudu memenuhi kriteria sertifikasi sing ditindakake ing pasar sampeyan.

https://www.wellypaudio.com/custom-gaming-headset/

Pengujian RF

test kurva

Test kurva

welding baterei

Welding baterei

nguji papan sirkuit

Nguji Papan Sirkuit

tes tuwa

Tes Aging

Gudang

Gudang

Kepiye carane Wellyp mujudake ide/program sampeyan dadi earphone?

Tahap 1: Sadurunge prototipe

Email sing dijupuk layar iki bisa dadi conto pitakon sampeyan.Kanggo nampa respon luwih irit, sampeyan disaranake kanggo nyakup minangka rinci sabisa jeneng produk takon, fungsi samesthine, 2D/3D gambar/sketsa karo data technical, lan conto gambar yen kasedhiya.Kita langsung bisa dihubungi liwat email, telpon, Whatsapp, Wechat, utawa Skype.

Earbuds Custom-Sadurunge prototipe

Insinyur 3D nggarap model produk

Ing kasus tartamtu, kita bisa nggawe mockup skala lengkap 3D saka headphone sing dibangun nganggo printer 3D.Teknologi unik iki mupangati kanggo ngirit wektu sampling sing dawa lan biaya panyiapan sampel sing larang, supaya sampeyan bisa nglawan pesaing liyane.

 

Fase 2: Perkakas lan pra-prototipe set-up

Sawise conto mockup sing dicithak 3D utamane disetujoni dening para pelanggan, kabeh data teknis / gambar / template menyang bengkel perkakas kita.Dioperasikake dening teknisi sing trampil, mesin perkakas CNC lan mesin EDM kita minangka pemain kunci kanggo nggawe lan gatel cetakan alloy-logam.Proses iki bisa tahan 25 nganti 50 dina sadurunge set cetakan dadi, tundhuk kompatibilitas teknis utawa kerumitan struktural.Modifikasi bola-bali ing pagawean cetakan bisa uga asring dibutuhake amarga gangguan pangolahan sajrone wektu kasebut.

Bahan njaba sing digawe saka earphone yaiku:

Plastik ABS utawa Polycarbonate (PC) --- bagean plastik tutup headphone;

Spons lan PVC, kulit PU, utawa silikon --- bantal kuping / tutup kuping;

PVC utawa PU bungkus --- kabel earphone.

Difasilitasi karo 12 set mesin cetakan injeksi kanthi ukuran lan bobot sing beda-beda, produktivitas kita cukup kanggo ngrampungake jumlah pesenan, lan fasilitas kita dirancang kanggo operasi 24 jam.Produk kanthi warna sing disesuaikan utawa nganggo relief merek uga disuntikake ing tahap iki.

Ing pirang-pirang kasus, para pelanggan mbutuhake macem-macem kombinasi warna kanggo kupinge, iki ndadékaké langkah sabanjure --- nyemprotake warna ing pabrik nyemprot cat sing dikontrak.Mesthi, logo / merek / slogan uga dicithak ing pabrik sing padha sawise proses nyemprot rampung.

We offer macem-macem solusi kanggo logo/brandings/slogans: gatel (ie laser engraving), pad printing, sutra-screen printing, offset printing, utawa UV printing.

 Custom Earbuds-Tooling lan pra-prototipe set-up

Tahap 3: Ngrakit lan Tes Earphone

Kanthi pengalaman assembling luwih saka 10 taun, baris perakitan sing dilengkapi kanthi apik lan buruh trampil siap nindakake lembar tugas kanthi terus-terusan lan efektif.Sawise langkah-langkah perakitan sing kadhaptar ing saben stasiun kerja, saben langkah diamati lan diawasi kanthi ilmiah kanggo mesthekake saben potongan kuping dipasang kanthi bener lan bener.

100% saka potongan-potongan sing dipasang kudu nindakake inspeksi kualitas sing diatur lan tes penuaan baterei / elektronik ing kamar inspeksi ing jejere garis perakitan.

 Earbuds Kustom - Ngrakit lan Tes Earphone

Fase 4: Packaging lan Warehouse

We offer kothak werna tampilan netral utawa blister packing irrespectively kanggo saben model.Sampeyan uga olèh kanggo saiki desain kothak werna dhewe kanggo kita print kene kanggo sampeyan.Luwih becik karya seni printing kothak kudu ing file vektor ing AI, CDR utawa PDF etc.format.

 Custom Earbuds-Packing lan Warehouse

Kuping Kuping Kustom-Kemasan lan Gudang1

Earbud Kustom-Kemasan lan Gudang3

Tahap 5: Pangiriman lan Pembayaran

Wektu pangiriman kanggo jumlah nganti wadhah 40 kaki bakal udakara 30-40 dina sawise disetujoni sampel.Ing sawetara kasus, jumlah nganti 10,000pcs bakal ing 20-25days sawise conto confimation.Sing penting sajrone 15 taun kepungkur, kita wis nggawe kemitraan sing stabil lan dipercaya karo perusahaan logistik ing saindenging jagad sing dikontrak, sing ndhukung kanggo menehi tarif kargo udara / segara sing cukup kompetitif.Kita siyap nawakake CIF kanthi istilah udara / segara menyang tujuan sampeyan yen sampeyan pengin.

Earbuds Custom-Pangiriman lan Pembayaran1

 Earbuds Custom-Pangiriman lan Pembayaran2

Earbuds Custom-Pangiriman lan Pembayaran

Nggawe Brand Earbuds Cerdas Panjenengan

Tim desain ing omah bakal mbantu sampeyan nggawe earbuds & merek earphone sing unik

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita