TWS Wireless Gaming Earbuds Grosir karo RGB Lighting kanggo tukang game |Wellyp

kitaearbud gaming nirkabeldibangun kanthi ergonomis lan cocog kanggo kuping lan minangka earbud game latensi rendah paling apik ing pasar. Pasang Otomatis-Mung mbukak wadah pangisi daya, lan earbud game nirkabel bakal langsung nyambung karo piranti Bluetooth sampeyan.

KabehTWS wireless gaming earbudsseri ikucustom & grosir, Tampilan & struktur & logo bisa dirancang miturut syarat sampeyan, Desainer kita uga bakal nimbang miturut aplikasi praktis lan menehi saran sing paling apik & profesional.

Wellypyaiku pabrikan sakaearphone nirkabel khusus, yaiku perusahaan sing fokus ing inovasi lan kinerja dhuwurTWS Wireless Earphones.Kita duwe taman industri dhewe, kanthi sistem proses R&D + produksi + penjualan lengkap.

 



Detail Produk

Ulasan pelanggan

Perusahaan

FAQ

Tag produk

Kustomisasi Earbud sing Cepet lan Bisa Dipercaya

Produsen earbud khusus sing misuwur ing China

Inisiasi Proyek Anyar

diskusi project sakabèhé

Définisi persis spesifikasi produk

Desain R&D

Desain lan pangembangan prototipe karo tim R&D kita

Klien konfirmasi / ngowahi sampel

Kutipan & Konfirmasi Pembayaran

Klien konfirmasi kuotasi

Klien ngatur pembayaran

Manufaktur

Produksi batch ing pabrik bersertifikat ISO

Majelis produksi

Quality Control/Jaminan

Tes ing laboratorium kontrol kualitas

Tes individu kanggo saben barang sing diprodhuksi

Layanan & Dhukungan Logistik

Layanan logistik

Dhukungan sawise-sale

Njaluk adatTWS wireless gaming earbudsing prices Grosir sakaWellypaudio!Sampeyan bisa ngatur ora mung wangun kothak, nanging uga desain lan werna.Ora preduli apa desain sing sampeyan pilih, tim desain earbuds profesional bakal nggawe kanggo sampeyan.Sampeyan bisa nggawe kanthi cepet, lan milih logo manufaktur, ngemas lan milih layanan liyane sing diwenehake kanggo klien.Yen sampeyan perlu bantuan related kanggo desain, kita uga bisa mbantu karo iki FREE biaya.

Fitur produk

Earbud Gaming TWS Profesional

Ngaktifake mode game, resolusi swara game luwih dhuwur lan wektu tundha luwih murah.Bisa mbedakake swara lingkungan lan swara karakter game luwih apik.Kajaba iku, earbud nirkabel iki dilengkapi swara stereo sing bener.Bisa gampang ngenali posisi swara.

Nyaman Nyandhang

supaya ketemu nganggo long-term game.Ikiearbud nirkabel twswis nindakake akeh tes ergonomis, sing ndadekake headphone Bluetooth iki luwih nyaman kanggo nyandhang.

Kajaba iku, akeh tes lan modifikasi nyata sing ditindakake kanggo ngrancang headphone sing luwih ergonomis, sing bisa nyukupi panggunaan game sing dawa.

Low Latency

Chip latensi rendah 50-70ms sing dibangun luwih murah tinimbang wektu tundha 200ms headphone biasa, lan swarane mungsuh bisa dirungokake sepisanan.

Mode Gaming/Musik

Mode game luwih fokus ing kajelasan swara, lan mode musik nandheske tekstur lan irama musik.

Mode Musik Imbang

Nutup mode game, bakal kanthi otomatis ganti menyang mode musik.Nduwe tekstur musik sing luwih apik, kanthi bass kaya ngarai lan treble sing bledosan.

Mikropon sing mbatalake gangguan

Mikrofon kanthi fungsi nyuda gangguan bisa luwih apik njaga kemurnian telpon tanpa diganggu dening swara latar mburi.Bisa ngirim informasi game lan telpon ing proses pas wektune lan lengkap.

Ora Perlu Ngenteni

Sajrone fase tes earbud iki, salah sawijining umpan balik paling akeh saka pangguna yaiku operasi kasebut gampang banget, tanpa operasi sing rumit lan ngenteni suwe.

Nyukupi Kebutuhan Sampeyan sing Beda

Akeh headphone liyane ing pasar ora bisa digunakake sajrone game utawa duwe wektu tundha sing signifikan, nanging ikiHeadphone Bluetoothmeh bisa nyukupi kabeh kabutuhan.

Kita minangka produsen lan pemasok earbud game nirkabel profesional ing China.Spesialis nyedhiyakake produk khusus sing berkualitas tinggi.Sugeng rawuh sampeyan grosir earbuds game kelas dhuwur sing didol ing kene saka pabrik.Kanggo penawaran, hubungi kita saiki.

Kenapa Wireless Gaming Earbuds

Earbuds iki bakal nyiapake game lan jagad game super futuristik kanthi gaya lampu RGB.

Nirkabel TWS earbud game latensi rendah.

Anto pasangan lan kontrol tutul.

Nyandhang nyaman lan pas aman.

Mikropon mbatalake gangguan kanthi fungsi nyuda gangguan.

Spesifikasi Produk:

Model: WEB-G001
Merk: Wellyp
Bahan: ABS
Chipset: Tindakan ATS 3015
Versi Bluetooth: Bluetooth V5.0
Jarak operasi: 10M
Mode game Low latency: 50-70ms
Sensitivitas: 105db±3
Kapasitas baterei earphone: 55mAh
Kapasitas baterei kothak pengisian: 400mAh
Tegangan pengisian: DC 5V 0.3A
wektu pengisian: 1H
Wektu musik: 5H
Wektu ngomong: 5H
Ukuran driver: 10 mm
Impedansi: 32Ω
Frekuensi: 20-20KHz

Ukuran

Ukuran Earbud Gaming Wireless

Details Show

Wireless RGB Lighting Gaming Earbuds
Earbud Gaming kanggo Gamer Wellyp
Wireless RGB Lighting Gaming Earbuds kanggo Gamer Wellyp

Alasan liyane kanggo nggarap Wellyp

18 taun

Pengalaman OEM / ODM sing sugih ing piranti teknologi manufaktur lan pemasaran

Free Sampling

Nguji kualitas sadurunge pesenan?Ora masalah, kita bisa uga nawakake sampel saham netral gratis kanggo pitakon potensial, utawa mung ngisi barang kurir prabayar menyang layanan lawang.

Kepatuhan Sosial

Pabrik kasebut ngalami audit sosial saben taun, kanthi alternatif BSCI utawa Sedex

Garansi setaun

Pitakonan utawa keluhan?Kita ing kene kanggo mbantu, hubungi liwat telpon, email utawa chatting.

Pabrik Konco Merk

Kita duwe pengalaman, kemampuan, lan sumber daya R&D kanggo nggawe integrasi OEM / OEM dadi sukses!Wellyp minangka produsen turnkey sing serbaguna kanthi kemampuan kanggo nggawa konsep lan ide dadi solusi komputasi sing sregep.Kita kerja sama karo individu lan perusahaan ing kabeh tahapan desain lan manufaktur, saka konsep nganti rampung, kanthi upaya fokus banget kanggo nggawa produk lan layanan tingkat industri menyang sampeyan.

Sawise pelanggan menehi informasi konsep lan spesifikasi rinci, kita bakal menehi kabar babagan biaya total kanggo desain, prototipe, lan perkiraan biaya saben unit sadurunge proyek diwiwiti.Wellyp bakal bisa karo pelanggan nganti padha wareg lan kabeh syarat desain asli ketemu, lan produk performs persis kanggo pangarepan pelanggan.Saka ide nganti produk pungkasan, WellypOEM/ODMlayanan nutupi siklus urip project lengkap.

Wellyp minangka tingkat paling dhuwurperusahaan earbuds khusus.Kita njaga standar kualitas sing ketat ing proses manufaktur kita, lan mesthekake produk ngliwati pemeriksaan kualitas sing ketat ing saben tahapan produksi.

https://www.wellypaudio.com/custom-gaming-headset/
https://www.wellypaudio.com/custom-gaming-headset/
https://www.wellypaudio.com/custom-gaming-headset/

Solusi One-Stop

We nyedhiyani siji-mandeg solusi kanggoEarphone TWS, earbud game nirkabel, headphone ANC (headphone Aktif Noise Cancelling), lanheadset gaming kabel.lan liya-liyane ing saindenging jagad.

https://www.wellypaudio.com/

Piranti berkualitas kanthi merek lan label pelanggan dhewe

Sertifikasi kanggo macem-macem negara

Manual layanan kanggo dhukungan teknis

Mlebu kontrak distribusi eksklusif lan nglindhungi pasar distributor

Suku cadang gratis kanggo mbantu distributor ngrampungake piranti sing rusak nalika sepisanan

Dhukungan materi pemasaran kanggo mbantu penjualan distributor

https://www.wellypaudio.com/oem-odm-service/

Piranti kualitas dhuwur kanthi merek lan label pelanggan dhewe

Kita mung bisa adol kit (tanpa kasus) lan ngumpul ing pabrik sampeyan

Batch suku cadang sade ditampa

Kothak kemasan independen kanggo suku cadang

Sertifikasi kanggo macem-macem negara

Persetujuan rahasia kanggo nglindhungi privasi pabrik ing luar negeri

Jinis Earbud & Headset

Kita bisa nawakake layanan OEM / ODM produk kita.Produk bisa disesuaikan miturut syarat pribadi, kalebu merek, label, warna, lan kothak kemasan.Mangga wenehi dokumen desain utawa ngandhani ide sampeyan lan tim R&D bakal nindakake liyane.

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • ulasan pelanggan wellyp-

    ABOUT US WELLYP

    P: TWS endi sing paling apik kanggo game?

    A: Headphone kabel # item WGH-V9 .Headset Kabel Gaming paling apik

    P: Apa earbud game apik kanggo game?

    A: YA, earbuds mesthi dadi pilihan sing luwih apik, Earbud sing apik bisa menehi nilai sing bener kanggo kualitas swara lan mic sing kalebu

    P: Apa sampeyan bisa nggunakake earbud nirkabel kanggo dolanan?

    A: YA, earbud nirkabel kita # item WEB-G002 apik kanggo gameEarbud Wireless Gaming Kab

    P: Apa TWS apik kanggo game?

    A: Ya, Earbuds TWS kita duwe mode game latensi rendah lan gaya cahya RGB, mbantu nyinkronake audio lan urutane critane game ing layar, sing ngasilake pengalaman game sing luwih apik.Lan padha teka karo kualitas swara premium lan uga menehi imbangan prayoga ing swara sakabèhé.Earbud sing apik bisa menehi nilai sing bener kanggo kualitas swara lan mic.

    P: Kepiye babagan lead time?

    A: Perlu 3-5 dina kanggo sampling, Kanggo produksi, biaya 10-20 dina kurang saka 3000 pcs.

    P: Apa aku bisa milih utawa ngatur warna apa wae kanggo omah?Yen ya, ana biaya tambahan?

    A: Kita duwe warna sing beda-beda, sampeyan bisa milih warna apa wae sing disenengi.MOQ yaiku 2000pcs utawa 3000pcs tanpa biaya tambahan.Pls kabari model sing dikarepake.

    Q: Apa sampeyan duwe MOQ?

    A: Kanggo pesenan sampel, ora ana MOQ.Nanging disaranake njupuk 3-5pcs kanggo mriksa kualitas lan desain.Kanggo produksi massal, yen sampeyan butuh desain khusus produk lan pengepakan, MOQ yaiku 1000pcs.

    Q: Apa aku bisa duwe sampel utawa malah preproduction sadurunge ngirim pesenan?

    A: Nggih.Sampel bisa dikirim kanggo evaluasi kapan wae karo agen pengiriman ekspres sampeyan.

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita