Er TWS-øreplugger vanntette?

Iørepropper lydmarkedet, alt blir oppgradert hver dag.Når vi bruker tws-øreproppene våre, vil de fleste tenke på det ene spørsmålet om tws-ørepluggene våre er vanntette?Kan vi bruke dem til svømming?dusjer?Eller svette når du sporter.

Tenk deg å høre på musikk i dusjen, på båtturen eller andre steder med vann uten å bekymre deg.vanntette Bluetooth-hodetelefonersom ikke har noe imot vann og spiller favorittlåtene dine selv i "elektronikk-drepende" miljøer.Dessverre går ikke elektronikk og vann hånd i hånd.De fleste hodetelefoner er ikke vanntette og dør hvis de blir våte.Mengden AirPods som ble ødelagt på grunn av det, kunne telles i millioner. Heldigvis fanget Wellyp, som en av de beste hodetelefonprodusentene, nyheten om det og begynte å lage mer holdbare hodetelefoner.
Nedenfor finner du de beste vanntette trådløse øreproppene fra anerkjente merker som er fullstendig beskyttet mot vann, slik at du kan senke dem ned.

Hva gjørBluetooth trådløse ørepropperVanntett?

Vanntette ørepropper bruker et hydrofobisk belegg for å beskytte mot vann. Det finnes forskjellige typer fra forskjellige merker (som Liquipel, NanoProof, nanopleie osv.), selv om de vanligvis gjør den samme jobben.

Se etter IPX-vurdering.

Jo høyere tall, jo bedre. Det varierer fra 1 til 9. Den lavere beskyttelsen er bare bra for svette, mens de høyere gradvis blir fullstendig vanntette.

 

 

 

Vanntett VS.Vannbestandig – Hva er forskjellen?

Vanntette ørepropper har forskjellige nivåer av vannmotstand.

Vi anser IPX6 som minimum. Du kan ta IPX6-hodetelefoner i en dusj, vaske dem under springen, og de bør også overleve en utilsiktet kort nedsenkning.

Det neste nivået, IPX7-øretelefoner, kan overleve nedsenking i tretti minutter på 1 meter dyp (3ft /1m). Andre modeller med høyere IPX er enda mer holdbare.

Generelle områder:

IPX1 –IPX3 =vannbestandig /svettetett

IPX4 –IPX5 =vannavvisende

IPX6 –IPX9 =vanntett

Se ytterligere forklaring av IPX-klassifisering nedenfor.

IPX0 betyr ingen inntrengning eller fuktbeskyttelse av skap

IPX1 betyr minimumsbeskyttelse mot dryppende vann (tilsvarer nedbør på 1 mm/minutt)

IPX2 betyr inntrengningsbeskyttelse mot vertikalt dryppende vann (tilsvarer nedbør på 3m/minutt)

IPX3 betyr inntrengningsbeskyttelse fra sprøytet vann (5-minutters spray av lavtrykksvannstråler fra 50 til 150 kilopascal)

IPX4 betyr inntrengningsbeskyttelse mot vannsprut (10-minutters spray av lavtrykksvannstråler fra 50 til 150 kilopascal)

IPX5 betyr inntrengningsbeskyttelse fra vann som projiseres fra en spraydyse (15-minutters vannstråle fra en avstand på 3 meter, ved et trykk på 30 kilopascal)

IPX6 betyr inntrengningsbeskyttelse fra vannstråler med sterk trykk (3-minutters vannstråle fra en avstand på 3 meter, ved et trykk på 100 kilopascal)

IPX7 betyr inntrengningsbeskyttelse fra kontinuerlig nedsenking i vann opp til 3 fot (1m) i 30 minutter

IPX8 betyr bedre enn IPX7, vanligvis dypere dybde eller tid i vann (nedsenking som er minst 1 til 3 meter dyp, for den uspesifiserte varigheten)

IPX9K betyr inntrengningsbeskyttelse mot vannsprut fra varmt vann (ved hjelp av en høytrykkssprøytedyse, ved en temperatur på 80°C eller 176°F)

Hva er minimum vannmotstand hvis jeg vil dusje med hodetelefonene mine?

IPX5 er den absolutte minimumsvurderingen for væskeinntrengning du bør se etter. Hva betyr IPX5 vanntett? Det betyr at hodetelefonene er beskyttet mot en vannstråle fra en dusj. IPX6 eller høyere er enda bedre med høyere beskyttelse mot inntrenging av vann.

De beste vanntette hodetelefonene for svømming vil også motstå nedsenking i vann siden de har høyere inntrengningsbeskyttelse.

Det har mange fordeler med å bruke vanntette hodetelefoner. Du kan bruke den på alle sensitive steder, der du ikke kan bruke vanlige hodetelefoner.

Her er 6 fordeler ved å bruke vanntette hodetelefoner nedenfor:

    1. Svettebestandig
Vanntette ørepropper er også motstandsdyktige mot svette. Så du kan bruke dem mens du løper og ikke trenger å bekymre deg for at svette forstyrrer lydkvaliteten eller betjener dunkene.

2. Svømming
Den mest fordelaktige grunnen til at du bør eie vanntette ørepropper, er at du kan lytte til musikk ved bassenget. Enten du svømmer rolig eller deltar i en intens treningsøkt, vil vanntette ørepropper tillate deg å følge favorittmusikken din under vann, uansett hva som skjer er.

   3.Dusj
Du kan bruke dem i regnet! Du kan ta den vanntette iPoden sammen med vanntette hodetelefoner og nyte favorittmusikken din i dusjen, uten å plage noen andre på eiendommen din.

  4. Hver dag bruk
En flott ting med vanntette øreplugger er at du kan bruke dem i hverdagen. De kan brukes som vanlige hodetelefoner, rundt i huset, eller når du går tur med valpen. De er multifunksjonelle hodetelefoner.

   5. Flott for alle årstider
Regntiden er over oss, og det betyr at vi må ta ekstra vare på ørepluggene våre. Vel, ikke lenger, siden de vanntette egenskapene til disse øreproppene gjør dem motstandsdyktige mot regn. Videre er en annen demografisk person som kan dra nytte av vanntette trådløse øretelefoner. hardcore trenere som ikke har noe imot at regnet forstyrrer treningen deres. Hvis du noen gang har gått ut for å trene i regnet med vanlige hodetelefoner, har du raskt kommet til den konklusjon at det ikke fungerer. Du kan unngå alt regn- og vannrelaterte problemer hvis du bare velger å bruke disse øreproppene.

   6.Bedre lydkvalitet
En betydelig fordel med vanntette hodetelefoner er kvaliteten på lyden. Siden de er designet for å brukes under vann, har de blitt bygget for å ha en stram, skarp lyd, slik at du kan sette pris på dem i bassenget.

Det er også nøyaktig for å bruke dem fra sjøen. Vare lenger Vanntette øreplugger vil fortsette lenger enn vanlige hodetelefoner. Hvis du har et sett med vanlige hodetelefoner, vil du sannsynligvis være enig i at holdbarheten deres er relativt kort. Dette får deg til å gå tom og kjøpe et nytt sett hver eller annen måned.

Vanntette hodetelefoner er imidlertid laget for å tåle den tøffere situasjonen, så de er bygget bedre, og derfor varer de betydelig lenger.

Teknologien endrer seg hele tiden, selv når vi snakker nå. Det var ikke lenge siden øreplugger kun kom i kablede versjoner. Men i dag har vi trådløse og til og med vanntette ørepropper som gjør det mye mer praktisk for oss å bruke dem. Ønsker du å kjøpe ekte vanntette tws-øreproppene med høy kvalitet? Ta gjerne en titt på vår web.forTWS ørepropper WEB-G003modell, og eventuelle flere spørsmål, vennligst legg igjen en melding eller send e-post til oss. Vi sender deg flere alternativer. Takk.

Du kommer kanskje også til å like:


Innleggstid: 26. mai 2022