Hvor lenge bør du bruke øreplugger om dagen?

Bluetooth-hodetelefoner ogTWS trådløse ørepropperer veldig populære i dagliglivet i dag, og både menn, kvinner og unge liker å bruke hodetelefoner for å lytte til musikk, hodetelefoner lar folk nyte musikk og ha samtaler fra hvor som helst når som helst.

hvor lenge bør du ha hodetelefoner

Hvor lenge bør du bruke ørepropper om dagen?

"Som en tommelfingerregel bør du bare bruke TWS bluetooth-ørepropper på nivåer på opptil 60 % av maksimalt volum i totalt60 minutter om dagen, sier noen. Og det avhenger av volumet du lytter til, hvor lenge du vil bruke hodetelefonene og også typen musikk.

Etter min mening er bluetooth-øreplugger eller trådløse hodetelefoner en god ting, det kan gi folk fred, nyte musikken bedre og til og med beskytte hodetelefonene våre mot høye desibel. I tillegg er det noen hodetelefoner som kan være bra for hørselshelsen din, spesielt over-ear hodetelefoner ellerstøydempende hodetelefoner, fordi de kan overdøve irriterende omgivelsesstøy for å holde ørene i et behagelig miljø og gjøre det enkelt å høre det du vil høre med mye lavere lydstyrke for å holde ørene sunne. Når du for eksempel er på et fly, vil du føler at ørene dine er spesielt ubehagelige, støyreduksjonshodetelefonene er veldig nyttige på dette tidspunktet, det kan få deg til å nyte musikken samtidig som de beskytter hørselen.

Ettersom samfunnet og kulturen vår blir mer koblet sammen gjennom teknologi, har folk som bruker hodetelefoner eller TWS bluetooth-ørepropper økt, blitt mer og mer populært, men på den annen side var hørselstap bare et problem etter hvert som aldring startet, men nå er det mye mer vanlig i yngre generasjoner fordi både voksne og tenåringer – lytter for lenge eller for høyt, eller en kombinasjon av de to.

hodetelefonsikkerhet

For å holde hodetelefonene dine sunne, vennligst hold tiden din med hodetelefoner på begrenset til én time per dag og aldri øk volumet på lytteenheten over 60 % av maksimum. Hvis du lytter på veldig høyt volum kontinuerlig, er jeg redd for at du er beveger seg mot hørselstap som i utgangspunktet ville være høyfrekvent. Det kan hende du ikke kan merke det, men senere kan det bli så alvorlig at du kanskje trenger høreapparater og at du også lider av øresus.

Det reiser spørsmålet: Hvor lang tid er for lang?Hvor høyt er for høyt?Hvordan vet jeg om ørene mine har problemer?

hvor lenge du skal bruke hodetelefoner

I lys av disse spørsmålene vil vi gjerne gi noen sikkerhetsretningslinjer:

1)Jo høyere volum du lytter til, jo mindre tid bør du lytte.Ikke utsett deg selv for høyt lydnivå over lengre tid, ellers kan det forårsake skade på ørene dine.Noen studier har vist at eksponering for svært høye lyder i bare 15 minutter kan føre til hørselstap. Begrens derfor tiden og volumet du bruker hodetelefonene for å holde ørene sunne.

2)Ikke glem å ta pauser etter lytteøkter og ta hodetelefonene ut av ørene hvis du ikke bruker dem. Etter en pause er ørene avslappet, så kan du fortsette å bruke hodetelefonene.

3)Når vi bruker hodetelefoner til å lytte til musikk, fordyper vi oss alltid i musikkens verden og glemmer hvor lenge vi hører på den. I så fall kan vi også sette opp en vekkerklokke, og det finnes apper som kan vise deg når du bør hvile . Ulempen med denne metoden er at noen mennesker blir irriterte når en app prøver å kontrollere livene deres, eller de synes det er irriterende.

4)Folk med forskjellige personligheter liker å lytte til forskjellige musikalske stiler. Forskjeller i musikalske stiler kan også risikere skade på ørene dine. Vi kan velge forskjellige miljøer for å lytte til forskjellige musikkstiler. Hvis musikkstilen er mer spennende, kan vi forkorte tiden for hører på musikk

5)Under lang lytting til musikk med hodetelefoner kan du ikke vite om ørene dine er i faresonen, så sørg for å sjekke ørene regelmessig, helst for hver fysisk undersøkelse.

6)Hvis du liker å bruke hodetelefoner for å lytte til musikk, sørg for å kontrollere tiden din, volumet bør ikke være for høyt, du må være oppmerksom på hvile i perioden, ørene dine kan ikke bruke hodetelefoner i lang tid.Prøv å velge hodetelefoner med god lydkvalitet for å lytte til musikk.Hodetelefoner av god kvalitet kan gi bedre musikkglede samtidig som de beskytter hørselen

7)CDC har detaljert informasjon om ulike daglige opplevelser og deres tilhørende volum- eller desibel (db) nivåer. En viktig ting å merke seg når du vurderer å bruke hodetelefoner er at det maksimale volumet for personlige lytteenheter kan justeres til rundt 105 til 110 desibel. , kan eksponering for lydnivåer over 85 desibel (tilsvarer en gressklipper eller løvblåser) i mer enn 2 timer forårsake øreskade, mens eksponering for 105 til 110 desibel kan forårsake skade innen 5 minutter. Lyd på mindre enn 70db er usannsynlig å forårsake betydelig skade på øret. Det er viktig å vite dette fordi det maksimale volumet av personlige høreapparater overskrider terskelen for skadeforekomst (hos barn og voksne)!

8)Jeg vil foreslå at hvis du bruker veldig høyt volum for å lytte til musikk, kan du ikke bruke TWS-øreproppene i mer enn 10 minutter, ellers vil det være svært skadelig for ørene dine, også øreproppene dine.

Kan vi bruke øretelefoner daglig?

Svaret er ja, du kan bruke det hele tiden, det eneste problemet er at du må kontrollere stereoanlegget, kontrollere lyttetiden, ikke glem å la ørene hvile og holde ørene sunne.

Du kommer kanskje også til å like:


Innleggstid: 21. april 2022