Kufjet e lojërave TWS

Kufjet e lojërave TWSProdhuesi, fabrika në Kinë

A jeni duke kërkuar përkufje TWS për lojëraqë ofrojnë vonesë të ulët?Mënyra TWSkufje me valë për lojërajanë bërë të njohura në mesin e njerëzve në të kaluarën e afërt, lojtarët gjithashtu kanë filluar t'i përdorin ato pasi janë shumë të rehatshme për t'u veshur.Nuk ka asnjë debat që kufjet janë prioriteti i parë për çdo lojtar për një përvojë më të mirë të lojrave.

Çiftimi me valë me 1 hapkufje lojrashnë Wellypaudio.com do të lidhen automatikisht me njëri-tjetrin sapo të hapet kutia e karikimit.Vetëm 1 hap do të çiftohet lehtësisht me pajisjen.Kalimi falas midis modalitetit Mono dhe Twin, pa konfigurim manual, pa pritje, pa aftësi.Me pak sekonda, do të jeni në botën tuaj të mrekullueshme të muzikës dhe lojërave.

Kufjet TWS për lojëra me vonesë të ulët në Wellypaudio.com janë me më pak se 50-70 ms vonesë dhe një mikrofon të integruar për të siguruar një transmetim të besueshëm, i cili ju lejon të transmetoni tingullin në lojë në veshët tuaj në kohë reale.Ju gjithashtu mund të komunikoni me shokët tuaj të skuadrës dhe të shijoni së bashku argëtimin e lojës.vonesa e ulët sjell një përvojë të qetë të lojës.

Wellyp-- një profesionistprodhuesi i kufjeve për lojëranë Kinë po ofron shërbim me një ndalesë dhe të kualifikuar premiumproduktet e kufjeve.Blerësi mund të shijojë përvojë të paharrueshme pas shitjes.Ne ofrojmë shitës kufjesh me priza veshi pa tel në KinëDizajni, prodhimi i modelit të bërë me porosi, shërbimi OEM dhe ODM.

Ndani projektet tuaja me ne nësales5@wellyp.comdhe ne jemi këtu për të ndihmuar!

Ndaj nxitoni dhe merrnikufje të personalizuara TWS për lojëranga Wellypaudio.

Këtu është lista eKufjet e lojërave TWSartikujt që zakonisht ofrojmë: